4.7.14

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ - Πήγε να κάψει ζωντανό τον ανιψιό του και μικρά παιδιά

Θρίλερ στα Δεμένικα της Πάτρας 

Του Γιάννη Γεωργόπουλου

Πανικός επικράτησε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στην περιοχή των Δεμενίκων, όταν κάτοικοι έντρομοι είδαν έναν άντρα σε έξαλλη κατάσταση να εισβάλει σε γραφείο και να απειλεί να κάψει όσους ήταν εκείνη των ώρα μέσα σε αυτό.
Ο άντρας βρισκόταν εκτός ελέγχου, ενώ  κρατούσε ένα μπιτόνι γεμάτο με βενζίνη, το οποίο ήταν έτοιμος να ρίξει μέσα στο χώρο και στη συνέχεια  ν’ ανάψει φωτιά.
Το μένος του ήταν πρωτίστως για τον αδελφό του και εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης της οποίας τα γραφεία βρίσκονται στα Δεμένικα ,ενώ οι δραστηριότητές της που αφορούν στο χώρο του αυτοκινήτου με την βασική μονάδα να είναι σε έκταση στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Πάτρας.
Την ώρα που ο άντρας εισέβαλε στο γραφείο  μέσα σε αυτό βρισκόταν μια γυναίκα, ο γιός του αδελφού του  και δυο μικρά παιδιά, τα οποία άρχισαν να κλαίνε και να φωνάζουν εκλιπαρώντας τον να τα αφήσει να φύγουν.
Επί τόπου μετά από λίγο έφτασε και αδελφός του παραλίγο εμπρηστή, ο οποίος μαζί με άλλα άτομα κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν.
Με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων έγινε προσπάθεια η υπόθεση να ξεχαστεί με τον δράστη να δηλώνει πως έχει ηρεμήσει. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο ίδιο σημείο όπου πάλι άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες.
Τη δεύτερη φορά υπήρξε συμπλοκή με τον αδελφό του και εργαζόμενους με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα μεταξύ των μελών της οικογενείας έχουν ξεσπάσει καυγάδες που έχουν να κάνουν με την επιχείρηση αλλά και γενικότερα με περιουσιακά θέματα.
Πηγή: "Κόσμος"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου