15.1.15

Βρέθηκε και τρίτο σπίτι - γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού


Βρέθηκε και τρίτο σπίτι - γιάφκα του Χριστόδουλου Ξηρού

Αυτό που έψαχναν επί μέρες οι αστυνομικοί το βρήκαν. Πρόκειται γα τρίτο σπίτι που χρησιμοποιούσε η ομάδα του Χριστόδουλου Ξηρού, μεταξύ των οποίων η νεαρή φίλη του "Αγγελική" και ο "Θεοχάρης", εντοπίστηκε στην οδό Λεάνδρου 47, στον Κολωνό, δίπλα στην οδό Λένορμαν.

Σύμφωνα με τον "ΑΝΤ1" πρόκειται για ένα δυάρι τρίτου ορόφου, που βρίσκεται πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και το οποίο κάνει φύλλο και φτερό η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, προκειμένου να συλλέξει περαιτέρω στοιχεία, με στόχο να φτάσει στους ασύλληπτους συνεργούς του "Μανώλη της 17Ν".

Το "κρησφύγετο" ανακαλύφθηκε από τις αρχές λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός απότακτου αστυνομικού και ενός μεσήλικα Αλβανού στην Καλαμάτα, οι οποίοι φέρονται να είναι συνεργοί του Χριστόδουλου Ξηρού. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Εφετείο ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή.

Ο απότακτος αστυνομικός «ξηλώθηκε» από την ΕΛ.ΑΣ. για υπόθεση αρχαιοκαπηλείας, ενώ είχε εμπλακεί και σε μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων στο Γύθειο. Αντίστοιχα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλβανός, που φέρεται να είχε επαφή με τους "Πυρήνες" στις φυλακές, είναι ο "Θεοχάρης".

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού την ταυτότητα του Αλβανού "κάρφωσε" στην Αστυνομία άγνωστος που τηλεφώνησε στις 9 Ιανουαρίου 2015 και ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο είχε εμφανιστεί ως Θεοχάρης στην περιοχή της Αναβύσσου και ενοικίασε την κατοικία όπου κρυβόταν ο Χριστόδουλος Ξηρός. Τον κατηγορούμενο αναγνώρισε και ο κάτοικος της περιοχής που εισέπραττε το ενοίκιο της κατοικίας για λογαριασμό του ιδιοκτήτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου