" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.1.15

Στο κυνήγι της «Αγγελικής» η Αντιτρομοκρατική

Στο κυνήγι της «Αγγελικής» η Αντιτρομοκρατική


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για την υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού, μετά και τη σύλληψη των δύο φερόμενων ως συνεργών του.
Μέχρι σήμερα το πρωί, ερευνήθηκαν τρία σπίτια και συγκεκριμένα ένα στα Σεπόλια και ένα στη Γλυφάδα, που χρησιμοποιούσαν οι δύο συλληφθέντες, καθώς και το πατρικό σπίτι του απότακτου αστυνομικοκύ στη Μάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα σπίτια δεν βρέθηκε οπλισμός.
Οι έρευνες των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής επικεντρώνονται κυρίως στον εντοπισμό της 22χρονης «Αγγελικής», της φοιτήτριας, που συμμετείχε στην ομάδα υπόθαλψης και υποστήριξης του Χριστόδουλου Ξηρού, καθώς και στην ταυτοποίηση των υπολοίπων συνεργατών του, κυρίως ποινικών, οι οποίοι εκτιμάται ότι θα συμμετείχαν στην επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού, που σχεδίαζε η ομάδα.
Την ίδια ώρα, από την Αντιτρομοκρατική γίνεται έρευνα και για άλλο πρόσωπο που φέρεται ότι έχει νοικιάσει κρησφύγετο στο Λουτράκι.
Οι δύο συνεργοί του Ξηρού, ο 54χρονος απότακτος αστυνομικός και ο 37χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε νοικιάσει το κρησφύγετο της Αναβύσσου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την Τρίτη στην Καλαμάτα.
Ο 54χρονος υπηρετούσε παλαιότερα στην ΕΚΑΜ και μάλιστα είχε πάρει μέρος στην επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών της 17 Νοέμβρη που κατέληξε σε φιάσκο, στην οδό Λουΐζης Ριανκούρ.
Ωστόσο, η σχέση του με τον Χριστόδουλο Ξηρό προέκυψε τον τελευταίο καιρό μέσω του 37χρονου Αλβανού, ο οποίος είναι σεσημασμένος για σωρεία ποινικών αδικημάτων, με επτά διαφορετικά ονόματα και φέρεται ότι ανήκει στην ομάδα έγκλειστου των φυλακών για εκβιάσεις και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.
Οι δύο συλληφθέντες είχαν ως ρόλο την υπόθαλψη και υποστήριξη του Χριστόδολου Ξηρού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου