14.1.15

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΩΝΗΣ - Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ


Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΩΝΗ

Μετά από μεγάλη αναμονή παίρνουμε σήμερα, με την απόφαση του δικαστηρίου, εκείνο που μας έδωσαν με την ετυμηγορία τους οι δημότες του Δήμου Μεσσήνης, στις 25 Μαΐου του 2014. Με καθυστέρηση 4,5 μηνών, αναλαμβάνουμε την ευθύνη του Δήμου Μεσσήνης για την επόμενη πενταετία, με μοναδικό στόχο να μεταμορφώσουμε το Δήμο Μεσσήνης.
Για μας δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Είναι καιρός για σκληρή δουλειά, για να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο και να τρέξουμε θέματα για τα οποία ο χρόνος είναι πιεστικός, όπως για παράδειγμα η διοργάνωση του ξακουστού Καρναβαλιού της Μεσσήνης.
Σταθερή και μόνιμη επιδίωξη της 5ετίας για μας είναι να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, στοχεύοντας στην ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις περιοχές που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη. Με συλλογικές δράσεις θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να οδηγήσουμε σε πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία τον τόπο μας και τους πολίτες.
Εμείς, είμαστε αποφασισμένοι με μεθοδική και σκληρή προσπάθεια, να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του Δήμου μας. Η “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης”, είναι ένας συνδυασμός χωρίς χρίσματα κομμάτων, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, με δημοτικούς συμβούλους και υποστηρικτές από διάφορους πολιτικούς χώρους. Εμάς, δεν μας χωρίζουν τα πολιτικά κόμματα που ο καθένας μας ψηφίζει. Αντίθετα, μας ενώνει η κοινή προσπάθεια να υλοποιήσουμε τα οράματά μας, να πετύχουμε τους στόχους μας, προς όφελος του Δήμου μας και των συνδημοτών μας, σε κλίμα συναίνεσης, μακριά από διαχωριστικές γραμμές, χωρίς διακρίσεις.
Ευχαριστώντας τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν τους διαβεβαιώνουμε ότι η νέα Δημοτική αρχή, με νέες αντιλήψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, θα ενδιαφέρεται, θα συμμετέχει, θα σχεδιάζει, θα προγραμματίζει και θα αγωνίζεται με πάθος για τα συμφέροντα του Δήμου. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε τα μανίκια, να δουλέψουμε σκληρά, μεθοδικά, συλλογικά, και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες του Δήμου μας, ώστε να τον κάνουμε ανθρώπινο, αξιοζήλευτο και δημιουργικό. Κι αυτό θα είναι το έργο όλων μας, γιατί θα είναι κοινή και η προσπάθειά μας, στην οποία θέλουμε τους συνδημότες μας αρωγούς και συμπαραστάτες.
Μαζί τους θα τα καταφέρουμε να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Μεσσήνης, να τον οδηγήσουμε στο δρόμο της ανάπτυξης, να εξασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής τους κατοίκους του, τους οποίους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου