" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.1.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Λειτουργία ιστοσελίδας για το θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

Στις 7 Ιανουαρίου 2015, αναρτήθηκε η ιστοσελίδα του ΥΠΠΟΑ για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ecoc2021.culture.gr

Στην ιστοσελίδα αυτή διατίθενται χρήσιμες πληροφορίες προς τις πόλεις της Ελλάδας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για τη φιλοξενία του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης κατά το έτος 2021, καθώς και σχετικό ενημερωτικό υλικό. 

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την αρμόδια αρχή για την οργάνωση της εν λόγω διαδικασίας που είναι η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης/ Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Παράλληλα, το Γραφείο Υποψηφιότητας “KALAMATA:21” διαθέτει μία αρχική σελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  www.kalamata21.eu όπου διατίθενται η φόρμα εγγραφής στο σώμα εθελοντών καθώς επίσης και η φόρμα επικοινωνίας για όσους θέλουν να λαμβάνουν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις δράσεις και εκδηλώσεις του Γραφείου Υποψηφιότητας. 

Με την ολοκλήρωσή της η ιστοσελίδα του Γραφείου Υποψηφιότητας θα παρέχει πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το θεσμό και πιο συγκεκριμένo υλικό που θα αναφέρεται στην υποψηφιότητα της Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου