" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.1.15

ΝΑΝΤΙΑ πρός ΣΥΡΙΖΑ - Την αυτοδυναμία δεν την αποφασίζουν τα στελέχη του εκάστοτε κόμματος αλλά οι πολίτες με την ψήφο τους.

Στο τηλεοπτικό πολιτικό πάνελ της εκπομπής «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου στο ΣΚΑΪ συμμετείχε η υποψήφια Βουλευτής Ν. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Παράταξης Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.
Στη συζήτηση για τις επικείμενες εκλογές, η Νάντια Γιαννακοπούλου επεσήμανε, μεταξύ άλλων: 
«Στις εκβιαστικές πιέσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τυχόν αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη: την αυτοδυναμία δεν την αποφασίζουν τα στελέχη του εκάστοτε κόμματος αλλά οι πολίτες με την ψήφο τους. Ανάμεσα στην δημιουργία κλίματος τυφλής
πόλωσης και στην πολιτική αστάθεια που θα επιφέρει το ενδεχόμενο νέων εκλογών, η θέση του ΠΑΣΟΚ-ΔΗ.ΠΑΡ. είναι σαφής. Πρέπει να επιδιώξουμε την ευθύνη και την ισορροπία. Και η δύναμη που εγγυάται τη σταθερότητα και τη συναίνεση είναι το  ΠΑΣΟΚ-ΔΗ.ΠΑΡ.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΔΗ.ΠΑΡ. συνέχισε την περιοδεία της σε Διαβολίτσι, Μελιγαλά, Βαλύρα και Εύα, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί καταστήματα και καφενεία και να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου