17.1.15

" Κοριτσάκι μου δε μπορείς να λες βλακείες "

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επιμονή της Ραχήλ Μακρή ότι η Ελλάδα μπορεί να τυπώσει 100 δισ. ευρώ εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, υποψήφια με τη ΝΔ στη Β Αθηνών, μέσω του ΣΚΑΪ.
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν το 2015 να βγαίνει «η άλλη και να λέει θα τυπώσει χρήμα».
Μάλιστα τόνισε:
«Δεν υπάρχει κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ να της πει "κοριτσάκι μου δεν μπορεί να πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την κάθε βλακεία"».
Μάλιστα τόνισε ότι θα πρέπει η Ραχήλ Μακρή να αποσυρθεί ή να ζητήσει συγγνώμη.
«Έχω συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε πέντε debate. Όποτε φτάνει η ώρα να ρωτήσω που ακριβώς θα βρεθούν το ένα από τα 12 δισ. ευρώ που χρειάζονται για το πρόγραμμα της ΔΕΘ που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντα η μπάλα πάει στην εξέδρα. Ποτέ δεν έχω ακούσει μία απάντηση, παρά δηλώσεις για ανθρωπιστική κρίση» σημείωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ η υποψήφια της ΝΔ στη Β΄Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία είναι γεγονός. Έρχεται ο κ. Τσακαλώτος και λέει ότι θα φορολογήσουμε με 50%. Πρέπει να μας πει αναλυτικά τι εννοεί» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.
«Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα όρθια στο ευρώ. Έχουμε συμμάχους στην Ευρώπη για να προχωρήσουμε. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει με ένα «θα» χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Όλα αυτά είναι πολύ αόριστα» υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ κρίνεται στα 2,5 χρόνια και όχι στα 4 που πρέπει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου