" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.1.15

«Άσε τον θείο, ξέχνα το Τζόκερ, πιάσε τον ΣΥΡΙΖΑ!»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τους φόρους, μοιράζει σπίτια, "τρίζει" δόντια σε όλη την Ευρώπη και ετοιμάζεται για το πήδημα όπως είπε χθες το βράδυ από την Ρόδο ο κ. Τσίπρας...»
Να αλλάξει το κεντρικό του σύνθημα καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις της κυρίας Ραχήλ Μακρή περι δυνατότητας της χώρας να τυπώσει 100 δισ. ευρώ, ο γνωστός για το χιούμορ του Γεράσιμος Γιακουμάτος με το «Άσε τον Θείο, ξέχνα το τζόκερ, πιάσε τον ΣΥΡΙΖΑ!».
Ο υποψήφιος στην Β’ Αθήνας με την ΝΔ σε σχόλιό του στο facebook σημειώνει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ καταργεί τους φόρους, μοιράζει σπίτια, "τρίζει" δόντια σε όλη την Ευρώπη και ετοιμάζεται για το πήδημα όπως είπε χθες το βράδυ από την Ρόδο ο κ. Τσίπρας! Τώρα κατάλαβα πού θα τα βρει τα λεφτά για όλα αυτά. Η Ραχήλ Μακρή "τυπώνει" χρήματα στην Κοζάνη!!! Μάλλον ήρθε η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει το σύνθημά του!! Άσε τον Θείο, ξέχνα το τζόκερ, πιάσε τον ΣΥΡΙΖΑ!».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου