5.10.18

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 ο ημιμαραθώνιος Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω του Αθλητικού Οργανισμού του και σε συνεργασία με αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης, διοργανώνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 τον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλαμάτας.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 ο Νίκος Μπασακίδης, η διαδρομή είναι ασφάλτινη και επίπεδη χωρίς υψομετρικές διαφορές, με σημείο εκκίνησης την προκυμαία του Κεντρικού Λιμένα Καλαμάτας «(Πανελλήνιον»).
Οι δρομείς αρχικά θα κινηθούν ανατολικά μέσω της παραλιακής οδού Ναυαρίνου επί μήκους 2,5 χιλιομέτρων με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο “Elite”, όπου θα γίνει αναστροφή. Επιστρέφοντας από την οδό Ναυαρίνου, θα διέλθουν πλησίον του χώρου εκκίνησης και στη συνέχεια από το Λιμεναρχείο, τον Ιερό Ναό Αναλήψεως και θα συνεχίσουν, μέσω της οδού Ευαγγελιστρίας, προς τον Κορδία και τη Δυτική Παραλία. Θα διέλθουν από τις
εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας και θα κάνουν αναστροφή στην περιοχή της πίστας καρτ.
Στη συνέχεια και επιστρέφοντας από την ίδια διαδρομή, θα τερματίσουν στο σημείο εκκίνησης.
Από τις 9.00 μέχρι τις 11.00 και για λόγους ασφαλείας, η κυκλοφορία θα διακόπτεται όπου αυτό είναι αναγκαίο.
Τον αγώνα υποστηρίζουν επαγγελματίες της Καλαμάτας, που έχουν προσφέρει τοπικά προϊόντα για τους αθλητές και, με τον τρόπο αυτό, ο αγώνας θα συντελέσει όχι μόνο στην προβολή της περιοχής μας αλλά και των προϊόντων της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου