5.10.18

Το 8ο Thessaloniki Food Festival στη Costa Navarino

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι δράσεις του 8ουThessaloniki Food Festival στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία, σύμφωνα με τον δήμο Θεσσαλονίκης

Με τη φιλοξενία της Costa Navarino, το 8ο Thessaloniki Food Festival και οι τρεις Chef Ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2018, Δημήτρης Τασιούλας, Αντώνης Μουστάκης και Λάμπρος Ρώσσιος, παρουσίασαν ένα εμπνευσμένο μενού με γεύσεις της Θεσσαλονίκης στη σύγχρονη εκδοχή τους, σε συνεργασία με τον Executive Chef του Navarino Dunes Άγγελο Καλλιντέρη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Flame στο Navarino Dunes, επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και από Ευρώπη και Αμερική, γνώρισαν τη Θεσσαλονίκη μέσα από τις παραδοσιακές γεύσεις και τα αρώματα της. Το σουτζουκάκι Θεσσαλονίκης στην ταρτάρ εκδοχή του, το αποδομημένο ντολμαδάκι, η μους μυδιού, το μοσχάρι με πουρέ μελιτζάνας και το semi freddo με ταχίνι και κυδώνι κέρδισαν τις εντυπώσεις. Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στο πρωινό του εστιατορίου Morias στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino, προσφέρθηκε κουλούρι Θεσσαλονίκης με τη συνοδεία κρέμας τυριού, ελληνικού καφέ και ταχινιού. Οι επισκέπτες που δοκίμασαν τις ιδιαίτερες συνταγές της πόλης, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναζήτησαν τη Θεσσαλονίκη των γεύσεων, στον τουριστικό χάρτη.
Επόμενος σταθμός του Thessaloniki Food Festival θα είναι η Αθήνα στις 12, 13 και 14 Οκτωβρίου στην πλατεία Κοτζιά, όπου θα παρουσιασθεί στο κοινό της πρωτεύουσας και στους πολυάριθμους τουρίστες το επιτυχημένο street food της πόλης και το σύγχρονο μενού των τριών Chef Ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2018 στο εστιατόριο CTC για δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού.


voria.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου