5.10.18

Οι σκύλοι διαδηλώνουν κατά του Brexit

Μια ιδιαίτερη διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Λονδίνο μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο, όπου μερικές χιλιάδες σκύλοι (και τα αφεντικά τους) αναμένεται να διακηρύξουν την αντίθεσή τους στην αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να αιτηθούν τη διεξαγωγή ενός δεύτερου δημοψηφίσματος.
«Θέλουμε να προκαλέσουμε το μεγαλύτερο γάβγισμα στον κόσμο» εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου ο Ντάνιελ Έλκαν, ο διοργανωτής αυτής της πρωτοβουλίας, που στηρίζεται στην υπέρμετρη αγάπη των Βρετανών για τα κατοικίδιά τους και στοχεύει να συμβάλει στην αποτροπή του Brexit.
Στο πλαίσιο της κινητοποιήσης «από τα σκυλιά για τους ανθρώπους», ο Ντάνιελ Έλκαν ελπίζει ότι τουλάχιστον 5.000 σκυλάκια θα κατακλύσουν την καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το κοινοβούλιο και την Ντάουνινγκ Στριτ, σε μια διαμαρτυρία όπου οι υπογράφοντες ζητούν ένα νέο δημοψήφισμα για το Brexit.
Το εν λόγω κίνημα ανήρτησε στο Youtube ένα βίντεο με τον τίτλο «Το Γαβ-δημοψήφισμα έρχεται» (Wooferendum is coming), όπου πρωταγωνιστούν σκυλιά διαφορετικής ράτσας και μεγέθους, τα οποία διατυπώνουν τις απόψεις τους για το θέμα με τη βοήθεια πλακάτ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου