6.10.18

Δεν τον άφησαν να κοιμηθεί πλάι στην μάνα του κι… έδειρε δύο νοσοκόμες!

Ένα απίστευτο περιστατικό επίθεσης σε δύο νοσηλεύτριες έλαβε χώρα, στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Νιγρίτας.
Ένας άνδρας, του οποίου η ηλικιωμένη μητέρα νοσηλεύεται εδώ και μερικές ημέρες στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης της Νιγρίτας Σερρών, βγήκε κυριολεκτικά εκτός εαυτού και ξέσπασε σε δυο νοσηλεύτριες, τις οποίες γρονθοκόπησε.
Μάλιστα, τα έβαλε και με τους αστυνομικούς, που τελικά τον συνέλαβαν.
Ο γιος της ηλικιωμένης απαιτούσε να διανυκτερεύσει μαζί με τη μητέρα του -κάτι το οποίο απαγορεύεται από τον κανονισμό- και οι νοσηλεύτριες του τόνισαν ότι εκείνες εξυπηρετούν τις ανάγκες των ασθενών.
Μόλις άκουσε την αρνητική απάντηση, έγινε έξω φρενών και δεν δίστασε να επιτεθεί στις δύο γυναίκες χτυπώντας με γροθιά τη μία και σπάζοντας τα γυαλιά που φορούσε, ενώ έσπρωξε πάνω σε μια τζαμαρία την άλλη.
Στο ΚΕΦΙΑΠ κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά όταν οι άνδρες της προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον μαινόμενο άνδρα, εκείνος δεν δίστασε να τους επιτεθεί και να τους χτυπήσει και αυτούς.
Τελικά, του πέρασαν χειροπέδες και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών, αντίσταση, απείθεια και διατάραξη κοινής ειρήνης.


 serraikanea.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου