" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.10.18

Σκηνές τρόμου: Μάγειρας τραυμάτισε με μπαλτά… αντίζηλό του μπροστά στα μάτια των πελατών!

Σκηνικό βγαλμένο από ταινία τρόμου θυμίζει το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα και είχε ως αποτέλεσμα ένας άνδρας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Με αφορμή μια γυναίκα, ο μάγειρας ενός ξενοδοχείου στο κέντρο της Πάτρας επιτέθηκε με μπαλτά που χρησιμοποιούσε για να κόβει κρέας σε έναν νεαρό.
Το θύμα φέρεται να διατηρεί σχέση με εργαζόμενη του ξενοδοχείου, η οποία παραπονέθηκε για την κακή συμπεριφορά προς την ίδια ενός τρίτου προσώπου.
Ο νεαρός πήγε στην επιχείρηση και άρχισε να λογομαχεί με το πρόσωπο που του είχε υποδείξει η φίλη του. Ο δράστης , μάρτυρας του περιστατικού, επενέβη με συνέπεια τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Εκείνη την ώρα φέρεται να του κατάφερε τα χτυπήματα με τον μπαλτά, σύμφωνα με το patrastimes.gr.
Το θύμα αν και αιμόφυρτο σε κατάσταση σοκ άρχισε να πετά εναντίον τους ότι έβρισκε μπροστά του, από ποτήρια μέχρι και καρέκλες.
Οι μάρτυρες του περιστατικού ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο τραυματίας δέχθηκε χτυπήματα στα χέρια αλλά και στο κεφάλι αλλά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ο δράστης σχεδόν μία ώρα μετά το περιστατικό εμφανίστηκε στο νοσοκομείο μετανιωμένος προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η κατάσταση της υγείας του νεαρού.
Εκεί βρίσκονταν και αστυνομικοί οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.

patrastimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου