" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.10.18

ΦΩΤΟ - Πάνος Κιάμος: Γιόρτασε τα γενέθλιά του στην πίστα του Posidonio! Νικηφόρος , Μαλού και Deevibes τραγούδησαν το “Happy birthday” στον Πάνο Κιάμο !

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Πάνος Κιάμος  και τα γιόρτασε στην πίστα του Posidonio καθώς οι υπόλοιποι συντελεστές του προγράμματος, του επιφύλαξαν μια έκπληξη.
Ο Νικηφόρος, η Μαλού , οι Deevides και οι άλλοι συμμετέχοντες εμφανίστηκαν στην πίστα και τραγούδησαν το “happy birthday” στον Πάνο Κιάμο διακόπτοντας το πρόγραμμά του. Βαθιά συγκινημένος ο Πάνος Κιάμος τους ευχαρίστησε και έσβησε τα κεράκια από τις δυο τούρτες. Στη συνέχεια δέχθηκε τις ευχές των παρευρισκομένων, φίλων και
θαυμαστών στο καμαρίνι του.
Η κάθε βραδιά στο Posidonio είναι ξεχωριστή, ένα ανεπανάληπτο πάρτυ με τον Πάνο Κιάμο να δίνει  τον καλύτερό του εαυτό και να αποθεώνεται στο ασφυκτικά γεμάτο Posidonio.
Το κέφι κρατούν στα ύψη ο Νικηφόρος και η Μαλού ενώ την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα οι Deevibes..
         
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλ. 210 8941033, 210 8941035 
https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου