" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.10.18

Προσφέρει το νεφρό του, για να σώσει το γιό του

Ο άλλοτε πρωταθλητής οδηγός αγώνων αυτοκινήτων Ιαβέρης και ο γιος του Ιαβέρης jr, έμαθαν μια ζωή να αγωνίζονται στις πίστες. 
Όμως αυτή τη φορά θα δώσουν τον δυσκολότερο αγώνα τους με έπαθλο την ίδια τη ζωή!
Ο Τάσος Μαρκουίζος, όπως είναι το όνομα του Ιαβέρη, και ο γιος του Κωνσταντίνος, που είναι συνεχιστής του στον χώρο του αυτοκινήτου, θα μπουν μαζί στη δύσβατη «πίστα» της μεταμόσχευσης, με τον πατέρα να προσφέρει το ένα νεφρό του για να χαρίσει στο παιδί του μια ποιοτική ζωή. Ήταν Ιανουάριος του 2014, όταν ο Κωνσταντίνος κατέληξε ύστερα από αδιαθεσία στο νοσοκομείο, όπου άκουσε έκπληκτους τους γιατρούς να ανακοινώνουν ότι είναι νεφροπαθής τελικού σταδίου! Από τότε άρχισε μια δύσκολη «ανάβαση», χωρίς τερματισμό, με συνεχείς αιμοκαθάρσεις.
«Καθένας κάνει ό,τι μπορεί με το πρόβλημά του. εγώ το κοίταξα κατάματα και είπα “δεν θα με πάρει από κάτω’» είπε, μιλώντας μαζί με τον πατέρα του στην εκπομπή «Μαζί σου».
Παραμένει δυνατός, παρ’ όλο που κινδύνεψε τρεις φορές η ζωή του, και περιμένει σύντομα την επέμβαση για να πάρει το νεφρό του πατέρα του, ο οποίος είναι συμβατός δότης.
Ο θρύλος των ράλι είναι αποφασισμένος να απαλλάξει το παιδί του από τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης και να συνεχίσουν μαζί την κοινή διαδρομή στον χώρο του αυτοκινήτου. Εθισμένοι στις νίκες και οι δύο, είναι σίγουρο ότι θα μοιραστούν ξανά το βάθρο του νικητή!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου