" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.10.18

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 αγορά τοπικών προϊόντων Ταϋγέτου στο Λαδά

Αγορά αγροτικών προϊόντων από τον Ταΰγετο θα πραγματοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα Λαδά, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.00 το πρωί. 

Στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Λαδά, όπου θα διοργανωθεί η αγορά, θα στηθεί επίσης παραδοσιακό γλέντι από την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Λαδαίων, με ζωντανή μουσική, ενώ θα προσφερθούν φασολάδα και τσίπουρο καυτό με μέλι, καθώς και χαλβάς, θα διατίθενται όμως και άλλα εδέσματα.
Σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος κάλεσε το κοινό να επισκεφθεί το Λαδά και να συμμετάσχει σ’ αυτήν την εκδήλωση προβολής της περιοχής της Αλαγονίας, καθώς και να ενισχύσει τους ντόπιους παραγωγούς, αγοράζοντας κάποιο από τα προϊόντα του μόχθου τους, «όλα ορεινά και εύγευστα» όπως σημείωσε.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευθεί κάστανα, πατάτες, καρύδια, μήλα, ρίγανη, ντομάτες, σκουρίχια, φασόλια, διάφορα λαχανικά, μέλι, ψωμί ζυμωτό, κρασί κ.λπ., όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μιχάλης Αντωνόπουλος, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Λαδαίων Αθηνά Μασουρίδου τόνισε πως οι γυναίκες του χωριού θα ετοιμάσουν χαλβά, την παρασκευή του οποίου έμαθαν σε σεμινάρια, που θα προσφερθεί δωρεάν.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Δήμο Καλαμάτας, την Τοπική Κοινότητα Λαδά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο απανταχού Λαδαίων.
Πληροφορίες: Μιχάλης Αντωνόπουλος, τηλ. 6977 251741, Αθηνά Μασουρίδου, τηλ. 6986834829.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου