15.2.20

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Σάββατο 15/2/2020

Η τέχνη του σκίτσου ΚΑΡΕ ΑΚΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΤΙΣΟΥ,  από τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη, στο IONIAN TV.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο η εκπομπή του σκίτσου ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, φιλοξενείται στην συχνότητα του ionian tv και παρουσιάζει την απλότητα της τέχνης του σκίτσου με εύκολο και απλό τρόπο, για μικρούς και για μεγάλους.  Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 με 12.00 το πρωί, οι φίλοι της τέχνης του σκίτσου γνωρίζουν ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ να σκιτσάρουν με ένα τρόπο μοναδικό και ουσιαστικό. 

Αυτό το Σάββατο  15 Φεβρουαρίου ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης παρουσιάζει την άσκηση με θέμα το σώμα του άνδρα  και της Γυναίκας ΑΝΦΑΣ στο πρώτο τηλεμάθημα          ( 11.00-11.30 ) και το σώμα του άνδρα από αριστερά και δεξιά ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ δύο άνδρες  ΠΡΟΦΙΛ  να μιλάνε με φόντο την φύση.    

Την Κυριακή  16 Φεβρουαρίου, πάλι την ίδια  ώρα 11.00 – 12.00, ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης συνεχίζει να σκιτσάρει, το σώμα της Γυναίκας ολόσωμο ΠΡΟΦΙΛ,  από αριστερά και από δεξιά και στο τέλος και τις δύο κυρίες μαζί με φόντο . Στο δεύτερο τηλεμάθημα της ημέρα, σκιτσάρει την γυναίκα αλλά όχι ολόκληρο το σώμα, μέχρι την μέση περίπου , πιο κοντινά πλάνο και συνδυάζει δύο γυναίκες να μιλάνε, να σκέφτονται, να θυμώνουν παρουσιάζοντας την αλλαγή στο πρόσωπο αλλά και στα μπαλονάκια.  
Τέλος κάνουμε ένα διάλειμμα όλη την εβδομάδα για να ξεκουραστούμε και να κάνουμε επανάληψη. Επόμενο ραντεβού για να σκιτσάρουμε στο ionian tv και πάλι το επόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας με νέες ασκήσεις.

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
IONIAN TV
Κάθε Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 12:00
Με τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη ( ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ)
Η εκπομπή είναι βασισμένη στα πρώτα και μοναδικά βιβλία – εγχειρίδια εκμάθησης σκίτσου ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΣΚΙΤΣΟΥ, εκδόσεις raster one.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου