13.2.20

Έβλεπε τα νούμερα άλλης κλήρωσης

Ένας άνδρας στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, γλίτωσε τελευταία στιγμή από ένα τεράστιο λάθος. Πέταξε ένα τυχερό δελτίο (κάτι σαν το δικό μας Τζόκερ) που κέρδιζε σχεδόν 92.000 ευρώ _περίπου 100.000 δολάρια. 
Ευτυχώς για τον ίδιο, το κατάλαβε εγκαίρως και βρήκε το λαχείο.
Ο άνδρας στη Νότια Καρολίνα, αγόρασε ένα Palmetto Cash 5 (έτσι λέγεται το παιχνίδι) από ένα βενζινάδικο και αφού τσέκαρε τους αριθμούς, είδε ότι δεν κερδίζει και το πέταξε.
Όμως, είχε κάνει ένα λάθος. Είδε τους αριθμούς μιας προηγούμενης κλήρωσης, σύμφωνα με το abcnews. «Έλεγξα τα αποτελέσματα της προηγούμενης κλήρωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά. Το Palmetto Cash 5 αντιστοιχούσε στην πραγματικότητα στους πέντε αριθμούς που κληρώθηκαν την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου. Το συνειδητοποίησε λίγο αργότερα πίνοντας τον καφέ του, καθώς συνέχιζε να κοιτάζει τα αποτελέσματα και ευτυχώς για τον ίδιο κατάλαβε το λάθος του. Τελικά κατάφερε να βρει το τυχερό δελτίο και δήλωσε ότι σχεδιάζει να δώσει μέρος των χρημάτων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά και να αποταμιεύσει τα υπόλοιπα για τις σπουδές των εγγονιών του.Το βενζινάδικο που πώλησε τον λαχνό έλαβε χίλια δολάρια μπόνους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου