13.2.20

Mega: Κι άλλη γυναίκα στα αθλητικά

Αυτή η κοπέλα θα είναι το νέο πρόσωπο των αθλητικών εκπομπών του  Mega. 
Στο πρόγραμμα του σταθμού που έχει ανακοινωθεί, τόσο για τις καθημερινές όσο και για τα Σαββατοκύριακα, έχουν ενταχθεί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές. Ανάμεσά τους και γνωστά ονόματα. 
Όπως η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου που θα λέει τα αθλητικά νέα στα δελτία ειδήσεων. Όμως υπάρχουν και αρκετά νέα πρόσωπα. Κάποια κρατήθηκαν και κρυφά. Ένα από αυτά είναι η Σοφία Αλατζά. Θα είναι συμπαρουσιάστρια του Αντώνη Καρπετόπουλου στη «Σούπερ Μπάλα». Την αθλητική εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή, με την αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο. 
Η Σοφία Αλατζά είναι από τη Θεσσαλονίκη και έχει δουλέψει σε αρκετά ραδιόφωνα της πόλης (όπως το Metropolis) και έκανε ρεπορτάζ για λογαριασμό του  Μακεδονία TV. Μάλιστα, συμμετείχε και στην ειδική εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τίτλο «Super Μουντιάλ». Με άλλα λόγια θα έχει τον ρόλο που είχε η Άννα Καραμανλή (πριν από μερικά χρόνια στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ) αλλά και τώρα η Χριστίνα Βραχάλη στην εκπομπή του Open «Total Football».
** Και ένα ακόμη τηλεοπτικό νέο. Η Ναταλία Γερμανού ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha. Το κανάλι σε  επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:
" Ο Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ναταλία Γερμανού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα μάς κρατάει την καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα, μέσα από την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται»".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου