14.2.20

Στην FOOD EXPO της Αθήνας με 58 επιχειρήσεις

Οι 58 επιχειρήσεις – από τις 68 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον - θα βρεθούν στο περίπτερο της  περιφέρειας Πελοποννήσου στην  έκθεση Food Expo.
 Αρχικά  68 ήταν αυτές που ενδιαφέρθηκαν προκειμένου να συμμετάσχουν στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo. Θα γίνει στην Αθήνα (στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo Αττικής) το τριήμερο 7 με 9 Μαρτίου. Εκεί η Περιφέρεια θα μετάσχει με δικό της περίπτερο. Όμως από τις 68 αιτήσεις, οι 58 κατατέθηκαν μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία. Οι υπόλοιπες δέκα αιτήσεις υποβλήθηκαν εκπρόθεσμα και δεν θα εκπροσωπηθούν.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ
Στο μεταξύ η Περιφέρεια Πελοποννήσου απευθύνει πρόσκληση προς τους φορείς που ασχολούνται με τον τουρισμό να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020) 17 με 19 Μαρτίου και στην οποία η Περιφέρεια θα μετάσχει και εκεί με δικό της περίπτερο. Όσες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει έως και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας σχετική αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η Διεθνής Τουριστική Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), εντάσσεται στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως. Στοχεύει στη προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε μια από τις αγορές στόχευσης, η οποία έχει δείξει έμπρακτα την προτίμησή της για τον προορισμό. Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση είναι να προβληθεί ο θρησκευτικός τουρισμός και ο τουρισμός υψηλών προδιαγραφών και πολυτελείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου