15.2.20

Νέο πρόγραμμα ενημέρωσης στην ΕΡΤ

Έχοντας στόχο «την άμεση ενημέρωση των πολιτών», αλλά και την επιστροφή της δημοσιογραφικής έρευνας στις τηλεοπτικές οθόνες, τρεις νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.
Την ίδια μέρα άλλωστε που κάνει πρεμιέρα και το ΜEGA. «Αν κι εμάς δεν μας επηρεάζει», είναι μία άποψη - απάντηση.
Από την Δευτέρα και κάθε μέρα, ενημερωτική εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:15 μέχρι 12), η νέα (που θα είναι ίδια με την παλιά -χωρίς τον Λασκαράτο) αλλά μόνο με τη Μάριον Μιχελιδάκη. Το «Απ΄Ευθείας» έγινε «Επι- Κοινωνία». Κεντρικό ρόλο στην εκπομπή θα έχει πάντα η επικαιρότητα, Θα φέρνει όμως τον παλμό της ζωής  δίνοντας έμφαση σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, διατροφή, καινοτομία κλπ .
Ο Κώστας Λασκαράτος, μαζί με τη Χρύσα Παπασταύρου και τον Κώστα  Παπαχλιμίντζο  κάθε μεσημέρι στη 1 (μετά το δελτίο) και για δύο ώρες, θα κάνουν «Συνδέσεις» εντός και εκτός Ελλάδος,
Τον επόμενο μήνα επιστρέφει και ο Πάνος Χαρίτος, στην ΕΡΤ με έρευνα και μια σειρά ντοκιμαντέρ. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θα πραγματοποιήσει αποστολές στο εξωτερικό και θα ασχοληθεί με εξελίξεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη.
Απομένει να καλυφθεί το δίωρο 4 με 6 (που έκανε η Ακριβοπούλου με Καψιώχα κλπ).. Πάντως το 2ωρο του Αρβανίτη (1μμ με 3μμ) δόθηκε σε Λασκαράτο, Παπαχλιμίτζο κλπ.
Για το 7 με 9 κάθε βράδυ, πριν το βραδινό δελτίο ειδήσεων, ετοιμάζεται τηλεπαιχνίδι. 
Μετά το δελτίο στις 10 μμ παραμένει αγέρωχη η Όλγα Τρέμη. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου