7.2.20

Η αξιοποίηση της ανενεργής γραμμής και των δικτύων του ΟΣΕ που δεν χρησιμοποιούνται στην Κορινθία, στο επίκεντρο συνάντησης του Χρ. Δήμα με τον πρόεδρο του Οργανισμού

Την αξιοποίηση της ανενεργής πλέον γραμμής αλλά και όλων των δικτύων του ΟΣΕ που δεν χρησιμοποιούνται στην Κορινθία, συζήτησε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, στη συνάντηση που είχε στο γραφείο του, με τον πρόεδρο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας, Κωνσταντίνο Σπηλιόπουλο.
Σύμφωνα με ανάρτηση του υφυπουργού στο twitter, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το νομό Κορινθίας και αφορούν σε δραστηριότητες του ΟΣΕ. Με αφορμή ότι τον Απρίλιο ο προαστιακός θα φτάνει στον δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και παράλληλα ξεκινά και η πλήρης καταγραφή όλων των βαγονιών στην Ελλάδα- αυτό αφορά και στον παλιό σταθμό της Κορίνθου-, τα βαγόνια που δεν χρησιμοποιούνται θα αποσυρθούν. Οπότε συζητήθηκε η αξιοποίηση της ανενεργής πλέον γραμμής αλλά και όλων των δικτύων του ΟΣΕ που δεν χρησιμοποιούνται.
«Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική που θα αναβαθμίσει σημαντικά, ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο της Κορινθίας» σημειώνει ο υφυπουργός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου