7.2.20

ΒΙΝΤΕΟ - Ξέσπασε κομμένος παίκτης του MasterChef: Έχουν μπει στο σπίτι γκαλερίστες και κομμώτριες

«Εγώ έδωσα τεκμηριωμένες απαντήσεις, απλά δεν έκατσα να δώσω άλλη βάση σε αυτή τη παρωδία εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα καθόλου».

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Θάνος Τσαπάρας, ο οποίος “κόπηκε” από τους κριτές του MasterChef στο bootcamp. Ο Θάνος ξέσπασε κατά της παραγωγής και των κριτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «στο σπίτι έχουν μπει γκαλερίστες και κομμώτριες».

«Στο bootcamp πέρασα με τρία ναι, έκανα ένα εξαιρετικό πιάτο. Έφαγα τον τόπο να βρω πανάκριβα και ολόφρεσκα υλικά για να φτιάξω ένα άρτιο πιάτο. Για αυτό πήρα και τρία ναι. Και στο bootcamp για να πάρουν οι κριτές την τελική απόφαση για το ποιοι παίκτες θα μπούνε στο σπίτι, η δικαιολογία των κριτών ήταν ότι τεχνικά δε μου πέτυχε. Εγώ έδωσα τεκμηριωμένες απαντήσεις, απλά δεν έκατσα να δώσω άλλη βάση σε αυτή τη παρωδία εκεί μέσα και δεν ασχολήθηκα καθόλου.

Αυτά που έγιναν στο παιχνίδι είναι ένα καλοστημένο ριάλιτι. Εγώ πόνταρα προσωπικά ότι θα ήταν ένα MasterChef όπως το προπέρσινο που υπήρχε ένα μαγειρικό επίπεδο τουλάχιστον. Βασικά πόνταρα ότι τουλάχιστον από τους 24 παίκτες που θα έμπαιναν στο σπίτι ότι η παραγωγή θα έδινε λίγη έμφαση παραπάνω ώστε να βάλει τουλάχιστον δέκα άτομα που θα είχαν γνώσεις πάνω στο μαγειρικό κομμάτι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου