8.2.20

Επίσημη η συνεργασία Μπακούρου- Λεβεντάκη για την Άνοδο και την Επόμενη ημέρα στη Τριφυλία

Θετικά απάντησε ο Σωτήρης Μπακούρος στον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη για την συνεργασία τους ενώ ο Δήμαρχος Τριφυλίας επίσημα κοινοποίησε την νέα συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες ακολουθουν οι επίσημες ανακοινώσεις και ο ορισμός του κ. Μπακούρου σε θέση αντιδημάρχου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά τη γενομένη συνάντησή μου, με τον επικεφαλής της παράταξης "Επόμενη Μέρα για την Τριφυλία", κύριο Σωτήρη Μπακούρο, είμαι πλέον πεπεισμένος για το υγιές κλίμα συνεργασίας, που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.
Κατόπιν, λοιπόν, ωρίμου σκέψεως, καταλήξαμε σε μια συμφωνία συμπόρευσης, με κοινό μας στόχο την εξέλιξη, ανάπτυξη και ένα ευοίωνο μέλλον για την Τριφυλία.

Θεωρώ τη συναίνεση και τη συνεργασία κομβικής σημασίας, για να προχωρήσουμε μπροστά.
Χρέος μας, να παράξουμε ουσιαστικό έργο, για το μέλλον αυτού του τόπου, μακρυά από πολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες δε μας αγγίζουν.
Έτσι, ο κ. Σωτήρης Μπακούρος αναλαμβάνει, ΑΜΙΣΘΙ, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, θέση που μέχρι σήμερα κατείχε ο κύριος Αλέξανδρος Κουτρουμπής.
Ο κ. Κουτρουμπής, αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Καθαριότητας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπακούρο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Κυπαρισσία 06-02-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου