6.2.20

Προς κάθε αρμόδιο στάλθηκε το "πόρισμα Νίκα"

Τον … δρόμο προς τις υπερκείμενες αρχές πήρε η έκθεση διεθνούς εταιρείας που έλεγξε τα οικονομικά πεπραγμένα της προηγούμενης  περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου.
Ο έλεγχος, που διήρκεσε τέσσερις μήνες, κατέληξε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και το σύνολο της μελέτης, θα παραδοθεί άμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, για τα περαιτέρω.
«Είναι προφανές ότι η έκθεση θα παραδοθεί και στους επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και στον καθένα που έχει έννομο συμφέρον», δήλωσε ο σημερινός περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγ. Νίκας.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου τέθηκε επικεφαλής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) σε μια «κρίσιμη επιτροπή, καθώς κατ’ επανάληψη έχω αναφέρει ότι τα προβλήματα είναι θεσμικά και ακολουθούν τα οικονομικά» όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας. Στην τελευταία συνεδρίαση της Ένωσης πριν λίγες μέρες σε παρέμβασή του κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Ένωσης, συνέστησε να υπάρξει ουσιαστική προσπάθεια «για τη διατήρηση κλίματος ηρεμίας, συνεννόησης και αλληλεγγύης με τις δημοτικές αρχές, καθώς όλοι μας υπηρετούμε την αυτοδιοίκηση και πρέπει να βαδίζουμε αρμονικά και από κοινού».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου