6.2.20

ΒΙΝΤΕΟ - Έδειξε τα στήθη της σε αγώνα γκολφ και έγινε viral!

Τουλάχιστον αμηχανία προκλήθηκε στον αγώνα για το PGA Tour στις ΗΠΑ, όταν μια υπερβολικά ενθουσιώδης οπαδός άρχισε να δείχνει τα στήθη της στους παίκτες
Έναν υπερβολικό τρόπο βρήκε μια γυναίκα θεατής στο Phoenix Open στο πλαίσιο του PGA Tour, που είναι το επαγγελματικό πρωτάθλημα του γκολφ στις ΗΠΑ, για να αποσπάσει την προσοχή των παικτών αλλά και των θεατών.
Η αγνώστου ταυτότητας κυρία ήταν το κυριότερο θέμα συζήτησης στο τουρνουά που έγινε στο Σκότσντειλ της Αριζόνα, προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή των παικτών με αυτόν τον τρόπο.
Στο βίντεο που έχει γίνει viral στα social media διακρίνεται μια μελαχρινή να κατεβάζει τη ζακέτα της και να δείχνει τα στήθη της προς τους παίκτες.
Η αλήθεια είναι πως πέτυχε τον στόχο της, καθώς ο Αμερικανός Ουέμπ Σίμπσον αναγκάστηκε να καθυστερήσει τα χτυπήματα του, ενώ το κοινό την αποθέωνε με ενθουσιασμό!
Όπως και να ΄χει, ο Σίμπσον κατάφερε να κερδίσει το διάσημο τουρνουά με έπαθλο 1,3 εκατ. ευρώ, οπότε η κυρία που έδειχνε τα στήθη της αποδείχτηκε μάλλον πως του έφερε γούρι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου