5.2.20

Ήρθε το φορητό WiFi. Τα πλεονεκτήματα και το μεγάλο μειονέκτημα

Όταν δεν βρισκόσαστε στο σπίτι, δεν έχετε κανονική πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η λύση των ελεύθερων wi-fi δεν σας ικανοποιεί διότι τα μοιράζονται πολλοί χρήστες, με αποτέλεσμα οι ταχύτητες να είναι απελπιστικά μικρές.
 
Αυτά τα προβλήματα έρχεται να τα αντιμετωπίσει το MUAMA Ryoko.Πρόκειται για ένα φορητό WiFi. Καλύπτει όλη την Ευρώπη, με δίκτυα 4G και χρησιμοποιεί δεδομένα κινητής τηλεφωνίας αλλά και τα wifi που βρίσκει.
 Επιτρέπει στους χρήστες να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, όπου και αν βρίσκονται.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει

Οι άνθρωποι που εργάζονται εξ’αποστάσεως, λύνουν το μόνιμο πρόβλημα που έχουν, όταν φεύγουν από το σπίτια τους. Πλέον μπορούν να δουλεύουν από όπου και αν βρίσκονται.
Κανένας δεν μένει χωρίς διαδίκτυο και αν θέλει να επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους, μπορεί να το κάνει χωρίς να χρεωθεί από κάποια τηλεφωνική κλήση.
Υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια, διότι τον προηγούμενο χρόνο μόνο, χάκερς έκλεψαν πάνω από ένα δισεκατομμύριο προσωπικά δεδομένα, μέσω των δωρεάν wi-fi.
Το μεγάλο μειονέκτημα
Οι περισσότεροι άνθρωποι, κάνουν υπέρμετρη χρήση του διαδικτύου. Τώρα που θα μπορούν να βρίσκονται συνδεδεμένοι 24/7 όπου και αν πηγαίνουν, τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Οι ανθρώπινες επαφές θα γίνουν ακόμα λιγότερες.
Πως λειτουργεί
Προμηθεύεστε μια μικρή συσκευή και μια κάρτα SIM. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας φορητό WiFi.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου