14.5.11

Μυρίζουν εκλογές ; Μονιμοποιούν 3.400 εποχικούς πυροσβέστες !!

Η Τρόικα το …ξέρει ;
Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επαγγελματική αποκατάσταση των εποχικών πυροσβεστών ανακοίνωσε, από τα Χανιά ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στέλιος Στεφανίδης, κάνοντας γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει την προκήρυξη για κάλυψη από αυτούς 3.400 θέσεων στην Πυροσβεστική υπηρεσία.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το φετινό καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο που θα απασχοληθούν ως εποχικοί. Μετά την επαγγελματική τους αποκατάσταση, που θα γίνει με κριτήρια που ορίζει η προκήρυξη, θα δουλεύουν όλο το χρόνο, θα έχουν ασφάλιση, θα προσφέρουν όπως και οι μόνιμοι πυροσβέστες όλοι μαζί πλέον, θα λυθεί το εργασιακό και θα έχουμε μια ειρήνη στο προσωπικό ώστε να είναι απερίσπαστοι και να έχουμε αποτελέσματα σαν υπηρεσία».
Σημειώνεται ότι οι εποχικοί πυροσβέστες είναι 5.375. Η προκήρυξη προβλέπει την πρόσληψη 3.400 από αυτούς καθώς και 600 πολιτών.
Ο κ. Στεφανίδης είπε επίσης ότι και φέτος από την Κρήτη θα επιχειρούν δυο πυροσβεστικά ελικόπτερα κατά την αντιπυρική περίοδο.
Σύμφωνα με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, στην Κρήτη θα σταθμεύουν ένα ελικόπτερο βαρέως τύπου και ένα μεσαίου, με κάδο και τα δυο. Το βαρέως τύπου θα επιχειρεί από τα Χανιά και το μεσαίου από το Ηράκλειο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου