" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.5.11

ΦΡΙΚΗ -Απίστευτη κακοποίηση οκτάχρονου !!

Φρίκη προκαλεί το περιστατικό που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας με αγοράκι να διακομίζεται στο νοσοκομείο με σοβαρή διάτρηση εντέρου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε αμβλύ όργανο στην πρωκτική του χώρα.
Πιο συγκεκριμένα το οκτάχρονο αγόρι διακομίστηκε από την Άρτα, με ασθενοφόρο, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και διαγνώστηκε πως είχε υποστεί πρόπτωση ορθού και ρήξη εντέρου.
Οι γιατροί έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στο παιδί, ενώ ήδη διενεργείται προανάκριση για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το περιστατικό και αν πρόκειται για σεξουαλική κακοποίηση ή απλά για ατύχημα.
Μάλιστα οι γιατροί επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο περιστατικό, λόγω της σοβαρότητας της κατάσταση, αφήνοντας πίσω πιο ελαφρά συμβάντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί βγήκε από το χειρουργείο και πλέον αναρρώνει στην χειρουργική κλινική. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.
Για το περιστατικό έρευνες διενεργεί η Εισαγγελία Πατρών, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου ως όφειλαν ενημέρωσαν το τρίτο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας
Το newstoday.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου κ. Γ. Γεωργίου ο οποίος δηλώνει για το περιστατικό:
Η κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου και η ψυχολόγος βρίσκονται δίπλα στο παιδί για να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που έχει υποστεί. newstoday.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου