11.5.11

Κοίτα τι σκέφθηκε ο δήμαρχος...!

Σε παράδεισο των αισθητικών επεμβάσεων θα επιχειρήσει να μετατρέψει την Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, υποψήφιος δήμαρχος εάν εκλεγεί. Η μόνη λύση για να αυξήσει την τουριστική κίνηση του δήμου του !!
Ο Tom Tate (υποψήφιος δήμαρχος της Gold Coast και CEO του ξενοδοχειακού κολοσσού Islander Resort & Hotel Group) πρότεινε να μετατραπεί η πόλη σε παράδεισο των πλαστικών επεμβάσεων όπου οι γυναίκες θα συνδυάζουν τις διακοπές τους με την ενίσχυση του φυσικού τους κάλλους. Έτσι και οι γυναίκες θα είναι ικανοποιημένες αλλά και οι άνδρες οι οποίοι θα σπεύδουν να κάνουν τις διακοπές τους εκεί για οφθαλμόλουτρο.
Ο Τέιτ θα κατέβει για δήμαρχος το επόμενο έτος στις τοπικές εκλογές και είναι πεπεισμένος ότι ο ιατρικός τουρισμός είναι η λύση στα οικονομικά τους προβλήματα.''People could come here to have their procedures done, stay at the Versace, experience all the Gold Coast has to offer - and then just go home with bigger boobs'', είπε αυτολεξεί.
Αν και από νεοφιλελευθερές προτάσεις έχουμε χορτάσει, εκπρόσωπος του blog με 800 φίλους στο fb και 300 στο Linkedin (Πειραιώτης, άντε σας υπερ-βοήθησα...) έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον κο Τom μέσω του Linkedin. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των επαφών τους. diogeni.blogspot.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου