" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

10.5.11

Στον Άγιο Δομίνικο..! ψάχνει τουρίστες ο Καραμπάτος

Θα τρελαθούμε τελείως!!! με αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας, που πληρώνει του καθενός την …. Διαβάστε αυτούσιο το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε το επιμελητήριο και θα καταλάβετε για τι μας περνάνε μερικοί..
"Η πρώτη ομάδα επαγγελματικού τουρισμού, μετά την έναρξη των εργασιών του Γραφείου Συνεδριακού και Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας, που λειτουργεί στο Επιμελητήριο, φθάνει σήμερα στην Καλαμάτα. Πρόκειται για υψηλόβαθμα στελέχη οργανισμών και εταιρειών από τα νησιά Μπαρμπάντος, τον Άγιο Δομήνικο και τη Μπελίζε, που συνοδεύονται από δύο στελέχη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε). Το Γραφείο Συνεδριακού και Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας ανέλαβε την διοργάνωση της επίσκεψης και παραμονής τους από κοινού με την Κ.Ε.Ε.Ε. Οι συμμετέχοντες ζήτησαν να ενημερωθούν μεταξύ άλλων για την πρωτοβουλία και τη δράση των “Δρόμων της Ελιάς” γι αυτό και έχει προβλεφθεί σχετική παρουσίαση, ενώ έχουν επίσης προβλεφθεί επισκέψεις στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, στη μαρίνα, στις Κιτριές, σε ελαιουργεία κ.λπ. Στα μέλη της ομάδας θα απευθύνει χαιρετισμό και θα διανείμει τα ‘δώρα της Ελιάς’ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Καραμπάτος."Γραφείο Τύπου www.best-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου