13.5.11

Αναρχικοί έσπασαν τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα

Άνω κάτω τα έκανε ομάδα αντεξουσιαστών σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα. Όλα άρχισαν στις 10 το πρωί όταν μία ομάδα με πάνω από σαράντα αναρχικούς έφθασε έξω από τα γραφεία του κόμματος στην οδό Γεροκωστοπούλου, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης.
Γύρω στους δέκα νεαρούς ανέβηκαν στον τρίτο και τέταρτο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας, ενώ οι υπόλοιποι παρέμεναν στον δρόμο. Άρχισαν να σκίζουν αφίσες και να βάφουν τους τοίχους γράφοντας παντού συνθήματα.
Την ώρα της... εφόδου στα γραφεία δεν υπήρχε κανείς αφού οι δύο νεαρές που απασχολούνται εκεί είχαν κατέβει για να πάρουν καφέ.
Καταγγέλθηκε κλοπή
Ένα μεμονωμένο περιστατικό στο περιθώριο της όλης κινητοποίησης αφορούσε στην κλοπή χρημάτων από την τσάντα της μιας κοπέλας που εργάζεται στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Όπως κατήγγειλε η ίδια, επιστρέφοντας στο γραφείο της είδε έναν νεαρό να της έχει ανοίξει την τσάντα και να παίρνει χρήματα. Του είπε ότι τα χρήματα ήταν δικά της και όχι του... κράτους.
Τότε επενέβη άλλος νεαρός ο οποίος έκανε παρατήρηση στον φίλο του και του είπε να δώσει πίσω τα χρήματα στην κοπέλα. Σύμφωνα με την ίδια εκείνος της έδωσε ένα 20ευρω, όμως η νεαρή επιμένει ότι στην τσάντα της είχε γύρω στα 65 ευρώ...
Το περιστατικό, πάντως, είναι όντως μεμονωμένο και προφανώς δεν σχετίζεται με την υπόλοιπη κινητοποίηση.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου