14.5.11

Κ. Σκανδαλίδης: Όποιος στην κυβέρνηση δεν συμφωνεί ας φύγει

«Οποιος στην κυβέρνηση δεν συμφωνεί να πάρει το καπελάκι του και να φύγει», τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.
«Προσυπογράψαμε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις που οδήγησαν ως εδώ, συμμετέχουμε εθελοντικά και όχι επειδή κάποιος μας υποχρεώνει, συμβιβαζόμαστε με επιλογές που δεν μας εκφράζουν πάντα, αλλά υποτασσόμαστε στη συνολική ανάγκη» επισημαίνει ο υπουργός, ρίχνοντας το «γάντι» σε όσους υπουργούς πιστεύουν ότι οι συμβιβασμοί που κάνει η κυβέρνηση ξεπερνούν τα όρια.
Σύμφωνα με τον κ.Σκανδαλίδη είναι γελοίο το να ενδιαφέρεται κανείς για την προσωπική του πορεία όταν μπορεί να καταστραφεί η χώρα. Προειδοποιεί παράλληλα όσους μιλούν πολύ ότι «ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι λέει και πράττει».
Εκφράζει επίσης την άποψη πως χρειάζεται ανασύνταξη της παράταξης συνολικά, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενός δομικού ανασχηματισμού. Επισημαίνει μάλιστα πως πρέπει να υιοθετηθεί μια στρατηγική εθνικής συνεννόησης ανεξαρτήτως της απόλυτα αρνητικής στάσης της αντιπολίτευσης στο σύνολό της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου