13.5.11

Ο Π .Τατούλης σε ημερίδα για τις ΑΠΕ στην Σπάρτη !

Ημερίδα στη Σπάρτη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με θέμα «Προοπτικές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Με ιδιαίτερη επιτυχία, κατόπιν προσκλήσεως του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη, πραγματοποιήθηκε χτες στο Μενελάϊον Ξενοδοχείο της Σπάρτης Ημερίδα με θέμα «Προοπτικές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».
Πολιτική της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.) είναι η όσο το δυνατόν ταχύτερη και μεγαλύτερη συμμετοχή των Α.Π.Ε. στο Ενεργειακό Ισοζύγιο της πατρίδος μας και ειδικότερα της Πελοποννήσου .
Συμμετείχαν άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με τις Α.Π.Ε., ιδιώτες, τεχνικοί, εταιρείες, επιχειρήσεις, ΔΕΗ, φορείς και άλλοι.
Έγινε συζήτηση επί των προβλημάτων που υπάρχουν και ακούστηκαν προτάσεις για το πώς θα γίνουν οι διαδικασίες πιο γρήγορες και πιο εύκολες.
Από την Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχαν, εκτός από τον κ. Τατούλη, ο οποίος ήταν ο κύριος ομιλητής, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Τζανετέα και οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κα Νικολάκου και κ. Παπαφωτίου.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου λαμβάνει υπόψη της όλες τις απόψεις που ακούστηκαν και θα καταλήξει σε πρακτικά συμπεράσματα για την διευκόλυνση των διαδικασιών σε έργα τα οποία, κατά κύριο λόγο, θα σέβονται και το περιβάλλον.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου