14.5.11

Οι Deep Purple - Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις 20 Μαΐου στο Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού

Τιμή εισιτηρίου ….42 ευρώ !
Η μουσική σύμπραξη της χρονιάς είναι γεγονός. Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.
Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια ακόμα φορά, αλλά αυτή θα είναι μοναδική, αφού μαζί τους θα τραγουδήσει ο Eλληνας ροκάς τραγουδιστής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Η μεγάλη αυτή συνάντηση θα γίνει τον Μάιο, σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Μια συνάντηση που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά μιας δυνατής ροκ συναυλίας. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαίου από την Αθήνα στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού, θα συνεχίσει στις 21 Μαίου στην Πάτρα και θα περάσει από την Θεσσαλονίκη, στις 23 Μαίου, ενώ στις 25 Μαίου οι Deep Purple χωρίς τον Βασίλη θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakis and the Troublemakers.
Οι Deep Purple έγραψαν ιστορία στην χάρντ ροκ σκηνή, με τραγούδια όπως το «Child in time», το «Smoke on The Water» ή το «Soldier Of Fortune» κ.α.
Από την άλλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει στην κορυφή της ελληνικής ροκ σκηνής με τραγούδια όπως «Χαιρετίσματα», «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα», «’Ασε με να κάνω λάθος» και τόσα άλλα.
'Οπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια εταιρεία, το κοινό μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια και την επόμενη εβδομάδα στην τιμή των 42 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου