" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

11.5.11

Διατηρείται το πλαφόν στη βενζίνη στους δεκατρείς νομούς

ME οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων επί της οδού Πειραιώς 24 στο Μοσχάτο, όπου εντοπίστηκαν προχθές πειραγμένες αντλίες και αποθήκη με πληθώρα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων-παρεμβατικών μηχανισμών. Οι μηχανισμοί αλλοίωναν τις ενδείξεις των αντλιών, δείχνοντας μεγαλύτερη ποσότητα από την πραγματικά πωλούμενη, εξαπατώντας με τον τρόπο αυτό τους καταναλωτές. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία μαζί με δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο. Hδη από προχθές σφραγίστηκαν οι αντλίες και χθες έγιναν οι αναγκαίες ενέργειες για την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του πρατηρίου. Παράλληλα η Ελληνική Αστυνομία διερευνά την υπόθεση σε βάθος, με βάση τα στοιχεία τα οποία συνελέγησαν.
Εν τω μεταξύ σε ό,τι αφορά τις τιμές των υγρών καυσίμων μετά την επιβολή του πλαφόν σε 13 νομούς της χώρας, όπως ανακοινώνει το υπουργείο, το ποσοστό συμμόρφωσης σε 9 νομούς είναι 100% και σε 4 νομούς 99% (Ν. Δωδεκανήσου, Ν. Κυκλάδων, Ν. Ρεθύμνου, Ν. Κεφαλληνίας). Στο σύνολο των 13 νομών το ποσοστό συμμόρφωσης φθάνει στο 99,3%. Από το σύνολο των 719 πρατηρίων που έχουν δηλώσει τιμές στο Παρατηρητήριο Τιμών, τα 714 πρατήρια έχουν συμμορφωθεί σε τιμές κάτω από το πλαφόν. Σε 4 νομούς η πτώση της μέσης τιμής είναι πάνω από 5 λεπτά (φτάνοντας και τα 7,3 λεπτά στον Nομό Κεφαλληνίας). Σε 5 νομούς η πτώση της μέσης τιμής κυμαίνεται από 2,5 έως 3 λεπτά και σε 4 νομούς η πτώση κυμαίνεται από 1 έως 1,5 λεπτό

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου