10.5.11

Βράζει το κέντρο της Αθήνας - ΜΑΤ, δακρυγόνα και χειροβομβίδες!

Για τη δολοφονία του 44χρονου !!
"Μάχες" ακροδεξιών και αναρχικών στο κέντρο της Αθήνας-
Άγρια επεισόδια ανάμεσα σε ακροδεξιούς και αναρχικούς βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή όπου τα ξημερώματα σημειώθηκε η άγρια δολοφονία του 44χρονου.
Το κέντρο της Αθήνας είναι έτοιμο να εκκραγεί.
Από νωρίς το απόγευμα ακροδεξιά στοιχεία βρίσκονται κοντά στο σημείο της δολοφονίας και αυτή την ώρα- σύμφωνα με το newsit.gr- βρίσκονται σε εξέλιξη επεισόδια με αναρχικούς, αλλά και με μετανάστες, οι οποίοι πλέον αρχίζουν και συγκεντρώνονται σε ομάδες.
Οι ακροδεξιοί μάλιστα έκαναν έφοδο σε κτίριο όπου τελούσε υπό κατάληψη από αναρχικούς, αλλά με την παρέμβαση των ΜΑΤ που έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, η ένταση περιορίστηκε.
Τα επεισόδια συμβαίνουν σε διάφορα σημεία του κέντρου της Αθήνας και τώρα έχουν μεταφερθεί στην πλατεία Βικτωρίας όπου έχει κλείσει η οδός Χέυδεν από ακροδεξιούς. Απέναντι από τους ακροδεξιούς βρίσκονται ομάδες μεταναστών.
Ακροδεξιά στοιχεία βρέθηκαν από νωρίς στον τόπο της τραγωδίας και βάζουν στο στόχαστρο τους κάθε αλλοδαπό που «τολμούσε» να περάσει από την περιοχή. Τους χτύπησαν, τους κυνήγησαν, τους προπηλάκισαν, τους επιτέθηκαν φραστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου