30.1.14

Τους 45 έφτασαν οι προσαχθέντες έξω από το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

Τις 45 έφτασαν οι προσαγωγές που έγιναν έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται τα πολιτικά γραφεία του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου 3 στην Αθήνα. 
Οι προσαχθέντες, οι οποίοι στην πλειονότητά τους είναι μέλη της φοιτητικής παράταξης «Αριστερή Ενότητα», έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, όπου έξω βρίσκονται βουλευτές και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ και ζητούν την απελευθέρωση τους.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν πριν από περίπου μία ώρα, όταν, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, τα άτομα «εισήλθαν παράνομα σε κτίριο που στεγάζονται πολιτικά γραφεία, στα οποία είχαν εκδηλωθεί εμπρηστικές επιθέσεις στο παρελθόν».
Σημειώνεται ότι, πριν από λίγο καιρό, άγνωστοι πυρπόλησαν το γραφείο του Μιλτ. Βαρβιτσιώτη στο ισόγειο, γι' αυτό, λόγω των ζημιών, προσωρινά στεγάζεται στον 7ο όροφο.
Σήμερα, περίπου 50- 60 άτομα, φοιτητές και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο, όπου σήκωσαν και ένα πανό, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι και φωνάζοντας συνθήματα κατά του υπουργού κ. Βαρβιτσιώτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου