31.1.14

Ο εκβιασμός της ερωμένης με ροζ βίντεο - Νάρκωσε και απειλούσε το θύμα της!

Ο εφιάλτης του παντρεμένου πρωταγωνιστή της υπόθεσης στην Θεσσαλονίκη , ξεκίνησε όταν συνάντησε για τελευταία φορά την ερωμένη του.
Η νύχτα που πέρασαν δεν ήταν όπως την φανταζόταν.
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη (28-01-2014), όταν πήγε στην αστυνομία ο 55χρονος και κατήγγειλε ότι την προηγούμενη Πέμπτη, η 24χρονη, με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση, του προσέφερε νερό και εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις του.
Ακολούθως την Κυριακή, δέχθηκε τηλεφώνημα από την γυναίκα, η οποία τον ενημέρωσε ότι είχε καταγράψει την ερωτική τους επαφή που έλαβε χώρα εκείνη τη μέρα και του ζήτησε αρχικώς το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί το επίμαχο «υλικό» στο διαδίκτυο και να μην γνωστοποιηθεί στην σύζυγό του.
Για τον εκβιασμό του 55χρονου, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 24, 35, 15 και 22 ετών, (τρεις γυναίκες – ένας άνδρας αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων καθώς και ακόμη ενός συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμορία, εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας.

newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου