30.1.14

Νοσοκομείο Καλαμάτας: «Αθόρυβα και ακούραστα συνεχίζουν μεθοδικά και αποτελεσματικά»

Αξιοποιούν καθημερινά και το τελευταίο ευρώ του ΕΣΠΑ προς χάριν της αναβάθμισης των δομών Υγείας στο Νομό Μεσσηνίας

Μέχρι σήμερα το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει παραλάβει σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό 4.000.000€ και άλλα τόσα έχουν δρομολογηθεί για ένταξη και για τις υπόλοιπες δομές υγείας του Νομού
 
Παραδίδεται την Τρίτη 4/2/2014  στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας  ένα πλήρης αναισθησιολογικό συγκρότημα 5 τεμαχίων συνολικού προϋπολογισμού 250.000€ στο πλαίσιο της αξιοποίησης των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Με αυτή τη παραλαβή υλοποιούνται στο σύνολό τους τα υποέργα των  πέντε (5) ενταγμένων  πράξεων προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας συνολικού 3.800.000€.
Ταυτόχρονα έχουν δρομολογηθεί προς ένταξη δύο (2) νέες προτάσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας όπως επίσης και για το σύνολο των Κέντρων Υγείας του Νομού συνολικού προϋπολογισμού περίπου στα 4.000.000€.

Με αφορμή την επικείμενη παραλαβή του αναισθησιολογικού συγκροτήματος και την προμήθεια του μέχρι τώρα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωση:
«Πρόκειται για τη συλλογική δικαίωση μιας συντονισμένης προσπάθειας που μοναδικό στόχο έχει την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας. 
Αυτή η προσπάθεια δε σταματά εδώ. Μέχρι σήμερα έχουμε παραλάβει σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ύψους περίπου  4.000.000€ ενώ αλλά τόσα σχεδόν έχουν δρομολογηθεί για ένταξη και για τις υπόλοιπες δομές υγείας του Νομού Μεσσηνίας. 
Καθημερινά μαζί με το Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας  Π. Κατσίβελα και το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη συνεργαζόμαστε στενά προκειμένου να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ των κοινοτικών πόρων. Και θα τα καταφέρουμε. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου για την ικανότητά τους να μπορούν να υλοποιούν με επιτυχία τους στόχους που εξ αρχής είχαμε θέσει σχετικά με την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου