30.1.14

Γαμπρός πλάκωσε την νύφη στο ξύλο την ώρα του γάμου!

tourkia gamosΣε ρινγκ μετατράπηκε η αίθουσα δεξιώσεων.
Μπορεί τα τούρκικα σήριαλ να πηγαίνουν πολύ καλά στην ελληνική τηλεόραση, όμως η ζωή κλέβει την παράσταση!
Ένα πραγματικό περιστατικό σαν σενάριο ταινίας σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, όταν ένας γαμπρός ξυλοκόπησε άγρια την νύφη μετά την τελετή του γάμου και κατά την διάρκεια της δεξίωσης.
Το περιστατικό, που είναι ανατριχιαστικό, σημειώθηκε στην περιοχή Καντίκιοι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, όταν το ζευγάρι μετά τον γάμο μπήκε στο αμάξι για να φύγει η νύφη "τόλμησε" να πει στον άντρα της, πώς η θεία του της κρέμασε ψεύτικα κοσμήματα στο νυφικό!
Ο άντρας έγινε έξαλλος και λέγοντας της μόνο "Πως μιλάς έτσι για την θεία μου"  και άρχισε να την δέρνει.
Όταν έφτασαν στην γαμήλια δεξίωση, άρχισε να την δέρνει μπροστά στον κόσμο, ενώ τα χειρότερα σημειώθηκαν την ώρα που προσπάθησαν να επέμβουν οι γονείς της.
Ο γαμπρός έβγαλε όπλο και 'διέταξε' τους πάντες να μην πλησιάσουν. Τότε, οι γονείς της παραπονέθηκαν στους γονείς του άντρα και... η αίθουσα μετατράπηκε σε ρινγκ.
Δέκα άτομα συνελήφθησαν και μετά την κατάθεση αφέθηκαν ελεύθεροι. Το σίγουρο είναι ότι αν τελικά η γυναίκα ζητήσει διαζύγιο μετά από αυτό, θα μπορούμε να μιλάμε για τον πιο... σύντομο γάμο που έχει γίνει, αφού κράτησε μόλις κάτι λεπτά!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου