31.1.14

ΣΟΚ-Μαρτύρησε στα χέρια των ληστών - Τον έπνιξαν με σχοινί και μία πετσέτα!




-Συνελήφθη ένας Αλβανός και αναζητούνται οι δύο συνεργοί του
 - Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία σε στάβλο...
Ένας 21χρονος Αλβανός που συνελήφθη φέρεται ως ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία του 77χρονου Παναγιώτη Αργυρίου στη Συντριάδα Πύργου, τον περασμένο Οκτώβριο. Ο νεαρός δράστης μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς συνεργούς του που αναζητούνται, στις 10 Οκτωβρίου με κίνητρο τη ληστεία, είχαν δέσει και είχαν προκαλέσει ασφυξία στο θύμα τους, μέσα στο σπίτι του.
Τον 77χρονο είχε βρει νεκρό ο γιος του. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, απέδωσαν καρπούς και μετά από τρεις μήνες έφτασε στα ίχνη του δράστη, κάτω από δύσκολες για την έρευνα συνθήκες καθώς τα στοιχεία που υπήρχαν ήταν περιορισμένα.

Ο 21χρονος με τους συνεργούς του, πήγαν στο σπίτι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο Πύργου στην περιοχή της Συντριάδας. Εκτιμάται πως αυτό έγινε περίπου στις οκτώ το πρωί, ενώ δεν υπήρχε κανένας άλλος στο σπίτι και ο 77χρονος ήταν μόνος. Ο γιος του είχε φύγει νωρίτερα για την εργασία του και έτσι οι δράστες έφτασαν εκεί χωρίς να τους δει κανείς. Με βάση τα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι δράστες είχαν χτυπήσει τον ηλικιωμένο με τα χέρια στο πρόσωπο και στο κεφάλι.
Ίσως αυτό ήταν αρκετό για να κάμψουν την όποια αντίσταση βρήκαν από αυτόν. Σύμφωνα με το ilialive.gr, τον τράβηξαν έως το στάβλο που ήταν απομονωμένος και σκοτεινός και εκεί τον έδεσαν χειροπόδαρα. Μάλιστα σύμφωνα με τα ευρήματα αλλά και τον ιατροδικαστή, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα σχοινί και μια πετσέτα που βρήκαν εκεί για να του προκαλέσουν ασφυξία και να τον πνίξουν.
Λίγο μετά τη μία έφτασε στο σπίτι ο ένας από τους γιους του. Τον αναζήτησε και τον βρήκε στο στάβλο χωρίς ίχνη ζωής. Προσπάθησε να κάνει κάτι να τον συνεφέρει, όμως ήταν αργά...

newsit.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου