31.1.14

ΠΥΛΟΣ-«Προτάσεις-Δράσεις Τουριστικής Περιόδου 2014»

Με αφορμή την τουριστική προβολή της Πύλου, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου «Σ.Ε.Τ.Α.Π.» διοργάνωσε στις 29 Ιανουαρίου του 2014 ανοιχτή συζήτηση στο Ινστιτούτο «Νέστωρ», με θέμα «Προτάσεις-Δράσεις Τουριστικής Περιόδου 2014».

Σκοπός της συνάντησης ήταν να αποτελέσει ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου για όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να συνεισφέρουν στην πρωτοβουλία για τη βελτίωση της εμφάνισης της Δημοτικής Κοινότητας  Πύλου.

Η συζήτηση συντονίστηκε από τον Πρόεδρο του συνδέσμου κ. Βασίλειο Βρεττάκο και την Γραμματέα του Συνδέσμου κ. Νατάσα Δουράλα, ενώ πέρα από τους συντονιστές και ομιλητές, στο πάνελ, ως κεντρικός ομιλητής, ήταν και ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτρης Καφαντάρης.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε τόσο στις παρεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Δημοτική αρχή όσο και σε αυτές που έχουν  προγραμματιστεί για την Δ. Κ. ΠΥΛΟΥ . Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος δήλωσε: «Οι στόχοι της Δημοτικής Αρχής και του Σ.Ε.Τ.Α.Π. πρέπει να είναι κοινοί αλλά και παράλληλοι.
Η συνεργατικότητα μεταξύ όλων μας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να δημιουργήσουμε καινοτόμες δράσεις, με τελικό στόχο  έναν ελκυστικό προορισμό».

Παράλληλα επί του θέματος ανέπτυξαν τις απόψεις τους τα μέλη του συνδέσμου αλλά και οι παρευρισκόμενοι .  Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να εργαστούν  ώστε η εικόνα της Πύλου να αρμόζει στην ιστορία και την κουλτούρα της.

Η συζήτηση έκλεισε με την παρουσίαση  της τουριστικής ηλεκτρονικής σελίδας  που ετοιμάζει ο Δήμος .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου