30.1.14

Μυστική συνάντηση Καραμανλή Τσίπρα στο Λυκαβητό

Τι συζήτησαν, ποιος πήρε την πρωτοβουλία
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατήθηκε μια συνάντηση που είχαν πριν από το τέλος του 2013 ο Κώστας Καραμανλής και ο Αλέξης Τσίπρας
Η συνάντηση που αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα» παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της χρονικής συγκυρίας, του πολιτικού κλίματος και, κυρίως και πρωτίστως, της σύνθεσης των παρευρισκομένων.
Η μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», στο διαμέρισμα του κ. Καραμανλή στο Λυκαβηττό.
Η συνάντηση, που έγινε γνωστή μόνο σ’ έναν πολύ στενό κύκλο συνεργατών των κ.κ. Καραμανλή και Τσίπρα, ήταν το αποτέλεσμα ενός «διαύλου επικοινωνίας» που εδώ κι ένα χρόνο έχει ανοίξει μεταξύ των δύο, ιδιαίτερα έπειτα από την παρουσία και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Πληροφορίες των «Επικαίρων» αναφέρουν, άλλωστε, ότι ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν συχνά την ευκαιρία όλο το προηγούμενο διάστημα να συνομιλήσουν για λίγα λεπτά στους διαδρόμους της Βουλής.
Ο κ. Καραμανλής φέρεται να είναι εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία της συνάντησης σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον κ. Τσίπρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου