1.2.14

ΦΡΙΚΗ - Την έκαψε ζωντανή επειδή γέννησε κορίτσι

Την έκαψε ζωντανή επειδή γέννησε κορίτσιΤο έγκλημα δεν έχει όρια όπως και η φρίκη μπροστά στις ιδεοληψίες και την αμάθεια. Με αυτά ως πιστεύω ένας ινδός έκανε ένα πραγματικά φρικαλέο έγκλημα όταν διαπίστωσε ότι η έγκυος γυναίκα του αντί για  το γιο που περίμενε του έφερε στον κόσμο μια κόρη.
Το φρικιαστικό αυτό έγκλημα σημειώθηκε σε ανατολική επαρχία της Ινδίας με θύμα μια 22χρονη γυναίκα και το βρέφος της και δράστη τον σύζυγό της, ο οποίος την έκαψε ζωντανή μόνο και μόνο επειδή αντί για γιο του χάρισε κόρη.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης έριξε κηροζίνη επάνω στην άτυχη κοπέλα την ώρα που θήλαζε το βρέφος. Αρχικά μητέρα και παιδί οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο όπου, όμως, στη συνέχεια υπέκυψαν στα τραύματά τους.
Ο δράστης, μάλιστα, επιχείρησε να κρύψει το έγκλημά του μεταφέροντας την τότε τραυματισμένη κοπέλα κοντά στο τζάκι για να δώσει την εντύπωση ότι είχε καεί από μόνη της. Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα μέχρι τη στιγμή της γέννησης της κόρης τους γιατί ο σύζυγός ήθελε να αποκτήσει γιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου