30.1.14

ΑΝΤΕΧΕΤΕ; ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ "ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ " ΚΕ ΜΠΕΖΟ !

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΜΟΥ !!!
Σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες εβδομάδες ότι η πρωτοβουλία της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου βάση του οποίου θα παράγεται οξυγόνο ιατρικής χρήσης για τη  κάλυψη των αναγκών του παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Και αυτό γιατί όχι μόνο το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα γλιτώνει σε ετήσια βάση περίπου στις 400.000€ αλλά κυρίως διότι θα αποτελέσει το πιλότο και θα ανοίξει ο δρόμος για την υλοποίηση αντίστοιχων έργων και στα άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Αντιλάμβάνεστε λοιπόν τι οικονομίες θα πετύχει το Υπουργείο Υγείας και τι όφελος θα έχει η Ελληνική Πολιτεία.
Σήμερα λοιπόν σας πληροφορούμε ότι ισχυρές δυνάμεις «παλεύουν» με νύχια και με δόντια να παγώσουν ή και να ματαιώσουν τον εν λόγω διαγωνισμό. 
Αρκεί να σας πούμε ότι μέχρι τώρα έχουν ήδη υποβληθεί τέσσερις (4)προδικαστικές προσφυγές και μία (1) αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από διάφορες εταιρίες του χώρου.
Από την άλλη μαθαίνουμε ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει το διαγωνισμό προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος.
Έχει ενδιαφέρον λοιπόν η συνέχεια και θα σας κρατάμε ενήμερους.
Είναι μεγάλα τα συμφέροντα και πολλά τα λεφτά κύριε Διοικητά μου με τα θηρία που τα βάλατε……..

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου