27.10.17

ΦΩΤΟ - Πάνε οι χοροί και τα νταούλια στις παρελάσεις Πάνο; Τώρα διπλά κάγκελα μην τυχόν γίνουν επεισόδια

Με διπλή σειρά από κάγκελα απέκλεισαν οι αστυνομικές δυνάμεις τις εισόδους της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της γιορτής και των εκδηλώσεων του πολιούχου.
Στο εσωτερικό του ναού, όπου έγινε η δοξολογία, βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και άλλοι υπουργοί που έχουν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του πολιούχου της πόλης. Στον Άγιο Δημήτριο βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Έξω από τον ιστορικό ναό όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου ήταν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ αλλά και δεκάδες
υπουργικά αυτοκίνητα όσο και συνοδευτικά.





Η διπλή σειρά από κάγκελα και οι αστυνομικές δυνάμεις, προφανώς βρίσκονται έξω από τον Άγιο Δημήτριο για να αποτραπεί το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν αποδοκιμασίες σε βάρος των υπουργών. Κι όλα αυτά από μία κυβέρνηση που αρχικά αφαίρεσε αλλά μετά επανέφερε τα κάγκελα. Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2011, έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, οπαδοί πολιτικών κομμάτων και άλλοι πολίτες προερχόμενοι από διάφορες οργανώσεις και συγκεκριμένα… κόμματα είχαν αποδοκιμάσει τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη.
Εξάλλου, ποιος θα ξεχάσει όταν η… Πρώτη φορά Αριστερά έκανε τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα, στις 25 Μαρτίου του 2015 και μετά διοργάνωσε λαϊκή γιορτή με χορούς και νταούλια.
Το εν λόγω event είχαν προγραμματίσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.


thecaller.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου