28.10.17

ΒΙΝΤΕΟ - Η δασκάλα που...συζητήθηκε

Στην μαθητική παρέλαση στο Ναύπλιο


Μία εκπαιδευτικός κατάφερε να γίνει viral και γνωστή σε όλη την Ελλάδα, αφού κατάφερε με ευκολία χάρη στην εμφάνιση και τον "αέρα" της να κερδίσει τις εντυπώσεις "παρελαύνοντας" πλάι στους μαθητές της.
Είναι νέα, ξανθιά, ψηλή, όμορφη. Και ως εκ τούτου είναι λογικό να μαγνητίζει τα βλέμματα και να κερδίζει τις εντυπώσεις.
Στη φετινή παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο κατάφερε να επισκιάσει κάθε άλλο συμμετέχοντας, μαθητή ή εκπαιδευτικό, ενώ χάρη στη δύναμη των social media και του Ίντερνετ, έγινε πολύ εύκολα "το πρόσωπο" της σημερινής ημέρας.
Εντυπωσιακή παρουσία μεν, αλλά δεν λείπουν κι εκείνοι που σχολιάζουν ότι η εμφάνισή της ήταν κάθε άλλο παρά... "συμβατή" με το πνεύμα της ημέρας.
Μαύρο εφαρμοστό μίνι με χρυσές λεπτομέρειες, έντονο μακιγιάζ, ψηλοτάκουνες γόβες και περπάτημα τύπου... πασαρέλα, ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που "άκουσε". Τα στρατόπεδα μοιάζουν να έχουν μοιραστεί στα δύο, αφού κάποιοι απόλαυσαν το θέαμα, ενώ κάποιοι άλλοι σχολιάζουν ότι είναι μάλλον ανάρμοστο για παρέλαση.
Η ίδια πάντως έδειξε να απολαμβάνει τη σημερινή εμπειρία κα να στηρίζει τους μαθητές της περπατώντας χαμογελαστή δίπλα τους στη διάρκεια της παρέλασης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου