28.10.17

Φθιώτιδα: Τραγικός θάνατος για πρώην δήμαρχο

Σα βόμβα έπεσε η είδηση στη δυτική Φθιώτιδα για τον αδόκητο χαμό του πρωην Δημάρχου Μακρακώμης Κώστα Κρητικού.
Ο πρωην Δήμαρχος, οποίος φρόντιζε μόνος του τα κτήματα, είχε πάει για όργωμα με το τρακτέρ στα χωράφια, έξω από το χωριό Μάκρη.
Εκεί λίγο μετά τις 4:00'  το απόγευμα και κάτω από άγνωστες συνθήκες επιστρέφοντας από έναν αγροτικό δρόμο, ο έλεγχος χάθηκε και το τρακτέρ τούμπαρε σε ένα χαντάκι με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον 71χρονου άνδρα.
Διερχόμενος που εντόπισε το αναποδογυρισμένο τρακτέρ ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, την Π.Υ. Μακρακώμης και το Α.Τ. της περιοχής, δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά για να βοηθήσουν τον πρώην δήμαρχο της περιοχής, που είχε ήδη αφήσει την τελευταια του πνοή, κάτω από τον γεωργικό ελκυστήρα.
Στο σημείο έκτος από την Π.Υ. έχει σπεύσει και ο επικεφαλής του Α.Τ. Σπερχειάδας, Γιώργος Σταθοκώστας, για να διαπίστωσει από κοντά τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο που χάθηκε ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Κρητικός, που είχε υπηρετήσει με πολύ μεράκι και αγάπη τον τόπο του για δυο τετραετίες (2002 -2010) στον Καποδιστριακό Δήμο Μακρακώμης.


lamiareport

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου