2.11.18

Ελεύθερη η 19χρονη από την Πετρούπολη που είχε πετάξει το μωρό της στα σκουπίδια

Ελεύθερη αφέθηκε η 19χρονη που γέννησε μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της και κατόπιν πέταξε το μωρό της σε σακούλα σκουπιδιών για να το τοποθετήσει στη συνέχεια σε κάδο στην περιοχή της Πετρούπολης.
Η κοπέλα είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο, ενώ κατηγορούμενη ήταν και η μητέρα η οποία φαίνεται ότι συνέδραμε σε αυτήν την πράξη.
Η 19χρονη είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε αντιληφθεί καν ότι κυοφορούσε και ότι τρομοκρατήθηκε μόλις το συνειδητοποίησε. Για τον λόγο αυτόν, αποφάσισε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από τη μητέρα της, όπως επίσης και τον τοκετό της, ώσπου την έπιασε αιμορραγία.
Στην προσπάθειά της να τη σταματήσει, έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα του μωρού ενώ τύλιξε γύρω από το λαιμό του ένα σχοινί για να το κάνει να αντιδράσει.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα της δε γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού, υποστηρίζοντας ότι πήρε το μωρό από την κόρη της και το πέταξε στα σκουπίδια.
«Ευχαριστούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη που αποφάσισε με ψυχραιμία και δίνει στην κοπέλα μία ευκαιρία για τη ζωή της» δήλωσε ο συνήγορος της Σπυρος Δημητρίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου